ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πεζοπορία

Η Σκύρος διαθέτει φυσικά μονοπάτια με μερική σήμανση, που οδηγουν σε μοναδικές διαδρομές. Παραδοσιακά ξωκλήσια, σκυριανα αλογάκια, σπάνια λουλούδια την άνοιξη, πουλιά που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνο εδώ, μοναδικές εναλλαγές τοπίου συνδιασμένα με σπάνιες μυρωδιές της φύσης όλα τα παραπάνω μαζί με την ενδιαφέρουσα εμπειρία της οργανωμένης παρατήρησης πουλιών , προσφέρουν στους περιπατητές μοναδικές εμπειρίες.

Σκυριανό αλογάκι

Η μικρόσωμη φυλή αλόγων Σκύρου είναι σήμερα μία από τις σπάνιες φυλές αλόγων που υπάρχουν στον κόσμο. Κατάφερε να επιβιώσει στη νήσο Σκύρο, από όπου πήρε και το ονομά του. Σήμερα σκυριανά αλογάκια υπάρχουν 260 σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 187 ζουν στη Σκύρο και είναι προστατευόμενο είδος.

Ιππασία

APALOOSA HORSE RIDING CLUB

Καταδύσεις

Με συναρπαστικό βυθό και καθαρά νερά οι θάλασσες της Σκύρου είναι ιδανικές για καταδύσεις

Εξορμίσεις από το λιμάνι της Λιναριάς

Από το λιμάνι της Λιναριάς ή απο κάποιο άλλο κοντινο λιμάνι, ξεκινούν κάθε πρωί ημερήσιες εκδρομές και σας μεταφέρουν σε πανέμορφες παραλίες που δεν θα μπορούσατε να φτάσετε με αυτοκίνητο.Προσφέρουν επίσης φαγητό και ποτό ώστε να γίνει ποιο ευχάριστη και μοναδική η εκδρομή σας.

Γάμοι Βαπτίσεις

Η ιδιαίτερα δημοφιλής για την τέλεση γάμων και βαπτίσεων εκκλησία του Αγίου Νικολάου δίπλα μας κάνει το ιδανικό μέρος για την διαμονή σας.

Ποδήλατο

Για τους λάτρεις του ποδηλάτου υπάρχουν υπέροχες διαδρομές.

Γαστρονομία

Μια και είμαστε λάτρεις του κάλου φαγητού, θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας ξεναγήσουμε στις μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει το νησί μας!

FOLLOW US

FIND US

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
MHTE: 6433320000943